Vinterferie på Naturama

Vinterferie på Naturama

– masser af sjove familieoplevelser

Kom på Naturama i Vinterferien og få sjove og fabelagtige oplevelser fuld af inspiration og læring for hele familien.
Alle hverdage i ferien åbner vi op for et nyt spændende event – Hvor du bl.a. kan møde Osvald og professor Hasselmus (Kendt fra YouTube), som vil underholde med fortællinger om genstande, de har fundet på museet. Eller du kan være med til en dissektion og se, hvad dyret har spist, og hvordan det ser ud indeni. Du kan danse en svedig DinoDans😉 eller møde Naturamas dyrepasser, når han viser nogle af sine yndlingsdyr frem og fortæller om arbejdet med dem.

Hver dag fra kl. 12.00 åbner det store Kreaværksted, hvor du kan udfolde dine kreative evner med blyant, saks og papir. Du kan fx lave sjove folde-dinoer – du kan tegne og klippe eller farvelægge – og du kan også pynte din helt egen maske og blive klar til Fastelavnssøndag, hvor du igen kan komme på Naturama og slå katten af tønden og være med til kåring af det flotteste kostume:)

Alle dage kan du besøge Spørgehjørnet og få svar på dine Natur-spørgsmål, komme med på rundvisning i den nye særudstilling og høre om ”Ægget og Dinosaurerne” eller møde Naturguiden og høre om ”Nordens landlevende pattedyr”. Og – er du til bålhygge – kan du købe et snobrøds- eller skumfiduskit og riste dem på bålet i gårdhaven, når vejret er til det. Kom og vær med – det bliver helt vildt sjovt 😊
Se hele programmet på www.naturama.dk

Praktiske oplysninger

Mødested: Naturama, Dronningemaen 30, 5700 Svendborg
Mødedage: Lørdag den 11. februar – søndag den 19. februar 2023
Åbningstider: Kl. 9 – 17.
Alder: Alle
Deltagerbetaling: Gratis når entreen er betalt. Børn og unge (0 – 17 år) har gratis adgang til Naturama.
Forhåndstilmelding: Nej
Instruktører: Naturformidlerne