Koncert-i-boernehoejde-U42

Koncert i Børnehøjde med Carl Quist-Møller & Thomas Sandberg

Under overskriften Giant Steps i Børnehøjde inviteres til koncert for børn og voksne i selskab med krudtuglerne Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg, der denne formiddag sætter masser af gang i gaden. Med sig har de det mærkelige Rytmevæsen, som går helt bananas. Inde hos Rytmevæsenet er der ellers normalt styr på rytmerne. Men det er ikke så nemt, når rytmerne bliver sat fri.

De små frække rytmevæsner slipper løs, og pludselig swinger det hele, så ingen kan sidde stille. Bevæbnet med blyant, trommestikker, computerteknik, masser af hjemmebygget slagtøj og slapstick møder Carl og Thomas Rytmevæsenet.
Carl Quist-Møller har illustreret Jungledyret Hugo og er et multitalent som tegner, historiefortæller, musiker og skuespiller. Han har desuden skrevet og tegnet en bunke børnebøger samt tekster til teater og musik.
Slagtøjsspilleren Thomas Sandberg er ligeledes et sandt multitalent med masser af priser og anmelderroser for sit virke som musiker og komponist i flere genrer. Han har desuden i mange år arbejdet som skuespiller og klovn.
VARIGHED: 50 min.

Praktiske oplysninger

Mødested: Arne B., Vestergade 10A, Svendborg
Mødedag: Søndag den 11. oktober 2020
Mødetid: Kl. 11 – (dørene åbnes kl. 10.30)
Alder: 4 år og opefter
Deltagerbetaling: 80 kr./ 60 kr. for medlemmer af Giant Steps / 40 kr. for unge og pensionister, der er medlem / 30 kr. for børn under 10 år
Forhåndstilmelding: Ja
Tilmelding: Billet.dk – Det er dog også muligt at møde op uden forhåndstilmelding
Arrangør: Musikforeningen Giant Steps