Lav din egen helt personlige vandrestav – sammen med familien med kniv, træ, bål, natur- og genbrugsmaterialer.

Fantasien får frit løb, mens I hver især snitter en vandrestav – eller laver en unik kæp, med symboler og tegn, der kan virke som støtte og inspiration til at klare livets stejle bakker.

Snit… dine drømme, håb og ønsker ind i kæppen.
Vær sammen på en anden måde… mens I snitter, snakker, arbejder i stilhed og fordyber jer.
Snit & Snak er også… en pause fra hverdagens støj og forstyrrelser. Der er ingen iPads og telefoner på workshoppen – kun godt samvær under åben himmel, træstubbe at sidde på, bål, udsigt over havnen og ro på.

En vandrestav er en trofast rejsefælle og støtte. Den er unik for dens ejer og snittes, skæres og formes i frisk træ, for at blive dekoreret med snoninger, symboler, fjer, læder, perler eller slet ingenting. Til alle tider har vandrestaven været brugt af Det Oprindelige Folk i USA, Amazonas, Sibirien, Peru, Australien. Også på Island, blandt Kelterne og hos Naverne er staven kendt. Den har mange bibelske referencer og anses ofte som et ”power object” og symbol på autoritet, styrke og en god jordforbindelse. Livskraft og magiske evner er knyttet til dens funktion, der også forstærker og forbinder dens ejer med det himmelske og jordiske. I tidernes morgen fungerede den som våben og redskab ved ritualer og ceremonier.

Ved vandringer er staven en god støtte og følgesvend. Den øger rækkevidden og styrken, når forhindringer, stejle steder eller mange kilometer skal forceres og er uundværlig i aflastningen af knæ og ryg. En selfmade, unik vandrestav vækker stor beundring og respekt. En stav kan også fungere som et ”visitkort”, der via symboler, farver og udsmykning kan fortælle en masse om dine evner, ønsker og planer for livet.

Velkommen til en god familiedag på havnen

Mødested: woodnwonder, Frederiksø 18A, 2. sal, 5700 Svendborg
Mødeuge: Uge 26 – Den 30. juni 2018
Mødedag: Lørdag
Mødetid: Kl. 11 – 16
Alder: 10-100 år
Påklædning: Praktisk tøj. Husk solcreme
Deltagerbetaling: 250 kr. pr. person
Forhåndstilmelding: Ja – bindende tilmelding senest den 27. juni
Tilmelding: info@woodnwonder.com
Eventuelt: Betaling ved tilmelding via MobilePay 60607440 til Bente Hovendal
Arrangør: woodnwonder