Parkour er at bevæge sig hurtigt, effektivt og i flow i sine omgivelser – og det krydrer vi med freerunnings, legende og eksperimenterende akrobatiske øvelser. Der er ikke behov for regler i parkour og freerunning, og derfor åbner der sig et væld af bevægelsesmuligheder, som kun fantasien og din fysik sætter grænser for.

Ollerup Gymnastikforening har flere års erfaring med faste parkour hold, åbne træninger og camps med parkour for piger og drenge.

Vi tilbyder 3 dage fyldt med action, leg, øvelser, teknik- og styrketræning og meget andet. Vi skal have det sjovt og udfordre kroppen. Vi skal forcere forhindringer ude og inde. Vi skal træne på udendørs parkouranlæg, SG springcenter, svømmehallen mm…… og selvfølgelig ude i byens rum i det gode vejr!

Vi har friske og dygtige instruktører, der står klar til at give dig og en masse andre drenge / piger på samme alder en sjov og anderledes ferieoplevelse.

Instruktører er bl.a. Gymnastikhøjskolen i Ollerups parkourlinje.

I, som forældre, kan føle jer helt trygge ved at tilmelde jeres barn. De dygtige og kvalificerede instruktører og hjælpere står nemlig klar til at give jeres barn nogle uforglemmelige og lærerige dage med masser af parkour, mens I måske selv er på arbejde.

Hvad får du?

Prisen er 475 kr. inklusiv drikkedunk og en fed t-shirt.

For 175 kr. kan du tilkøbe en lækker frokost de 3 dage – ellers skal en stor sund madpakke medbringes.

Mødested: SG Huset, Ryttervej 70, 5700 Svendborg
Mødeuge: Uge 27 – Den 1. juli – 3. juli
Mødedage: Mandag, tirsdag og onsdag
Mødetid: Kl. 8.30 – 15.30
Alder: 9-15 år
Påklædning: Idrætstøj, gerne lange joggingbukser, inde- og udesko.
Deltagerbetaling: 475 kr.
Forhåndstilmelding: Ja
Tilmelding:
http://ollerupgymnastikforening.dk/parkourcamp
Arrangør: Ollerup Gymnastikforening