Ollerup Gymnastik & Parkour camp

Ollerup Gymnastik og Parkour camp

Spark sommerferien i gang hos Ollerup Gymnastikforening med 3 sjove og aktive dage med en masse gymnastik, parkour og andre fede aktiviteter sammen med andre skønne børn og de sejeste instruktører!

Vi skal bl.a. springe i Ollerups fede springcenter, udfordres i det sejeste parkouranlæg, lave rytme, svømme, lege og have det sjovt sammen i Gymnastikhøjskolens skønne omgivelser. Vi tilbyder 3 dage fyldt med action, leg, øvelser, teknik- og styrketræning og meget andet. Vi skal have det sjovt og udfordre kroppen. Vi skal forcere forhindringer ude og inde. Du vil blive undervist af dygtige instruktører fra gymnastikforeningen og Gymnastikhøjskolens gymnastik- og parkourlinie. Du kommer til at prøve alle aktiviteter, men kan vælge om man ønsker mest parkour eller gymnastik, som de 2 hovedaktiviteter.
Lidt om parkour: Parkour er at bevæge sig hurtigt, effektivt og i flow rundt i sine omgivelser – og det krydrer vi med freerunnings legende og eksperimenterende akrobatiske øvelser. Der er ikke behov for regler i parkour og freerunning, og derfor åbner der sig et væld af bevægelsesmuligheder, som kun fantasien og din fysik sætter grænser for. Ollerup Gymnastikforening har flere års erfaring med faste parkour hold, åbne træninger og camps med parkour for piger og drenge.

Praktiske oplysninger

Mødested: Gymnastikhøjskolen i Ollerup, Svendborgvej 3, 5762 Vester Skerninge
Mødeuge: Uge 27 – Den 29. juni – 1. juli 2020
Mødedage: Mandag, tirsdag og onsdag
Mødetid: Kl. 8.15 – 15.15
Alder: 8 – 15 år
Påklædning: Idrætstøj til ude og inde, samt svømmetøj
Deltagerbetaling: 450 kr. (inklusiv t-shirt og drikkedunk)
Forhåndstilmelding: Ja – tilmeldingsfrist 15. juni 2020. Max. 50 deltagere.
Tilmelding: www.ollerupgymnastikforening.dk
Instruktører: Reshad, Theis m.fl.
Eventuelt: Medbring stor og sund madpakke og frugt hver dag