Naturama - Timevis af sjove oplevelser

Efterårsferie på NATURAMA

Timevis af sjove oplevelser

Kom på Naturama i efterårsferien og få timevis af sjove oplevelser for hele familien…
Hver dag kan du møde Aben Osvald og Professor Hasselmus, kendt fra youtube, som optræder med sjove, skøre og overraskende fortællinger om dyrene. Og bagefter kan du få en selfie og din egen autograf med de 2 berømtheder😊
Du kan også komme på Dino vandring på museet og se, om du kan finde dino´en og få en selfie med den, eller du kan gå i kreativt dinoværksted og udfolde dine kreative evner med blyant, saks, farver og lim! Her kan du også lave din helt egen dinokasket og i Store Sal kan du opleve det spektakulære DinoShow.
Tirsdag kan du komme til ”Nat på Museet” og på skattejagt i mørket, og torsdag er der ”Magisk aften” med fabeldyrs-jagt – og begge aftener holder vi Ulvetimen, hvor du kan nyde en lækker Ulvemenu for hele
familien til små ”ulve”-priser.
Mandag og onsdag kan du møde uglerne fra Ugleriet og helt selv holde en ugle…. hvis du tør!
Alle dage kan du komme med formidlerne på en rejse tilbage til Fortidens minimaxi Monstre og møde nogle af de fascinerende dyr fra fortiden. Bliv ikke forskrækket når de brøler og bevæger sig…;)
Og så er der jo også DM i Kakerlakvæddeløb, Spørgehjørnet, Naturguidens Overraskelser, dissekering af dagens dyr og meget meget mere….
Kom og vær med – det bliver helt vildt sjovt…:-)
Læs hele programmet på www.naturama.dk

Praktiske oplysninger

Mødested: Naturama, Dronningemaen
Mødedatoer: Den 15. – 23. oktober 2022
Mødedage: Alle dage i efterårsferien
Mødetid: Kl. 9 – 17
Alder: Alle
Deltagerbetaling: Gratis når entreen er betalt. Børn (0 – 17 år) har gratis entre til Naturama.
Forhåndstilmelding: Nej