AOF og Vand & Affald Krea Workshop

Krea Workshop for børn og voksne

AOF og Vand & Affald inviterer til Krea Workshop for børn fra 6 år og voksne sammen.

Tag dit barn eller barnebarn med til en lærerig, farverig og sjov eftermiddag. Kom og vær med og lad jer inspirere til at arbejde med genbrug på en sjov og inspirerende måde og samtidig kan i skabe funktionelle og unikke genstande, som I får med hjem.
Vi sørger for materialer og to dygtige undervisere, der er klar til at inspirere, hjælpe og give gode ideer. I kan transformere gamle, ubrugelige håndklæder til stilfulde og funktionelle tasker.
I lærer teknikker til at klippe, sy og dekorere håndklæderne, så du kan skabe din helt personlige taske, der samtidig reducerer tekstilaffald. Vi genbruger gamle bøger og giver dem nyt liv ved at skabe smukke kort og kunstværker. I vil lære at folde og arrangere strimler fra gamle bøger kreativt for at skabe unikke og mindeværdige kort. I kan sy et par gamle slidte jeans, som ellers ville ende som affald, om til en trendy nederdel.
I vil lære at tilskære, sy og tilføje personlige detaljer, hvilket ikke kun er bæredygtigt, men også stilfuldt.
Vi bruger stofstrimler fra genbrugsstof til at væve smukke karklude og grydelapper. I vil lære den traditionelle kunst at væve og skabe farverige og funktionelle sager, der kan bruges i hverdagen. Lav en personlig nøglesnor til dig selv eller én i familien. I vil sammen få inspiration til at genbruge materialer og bidrage til en mere bæredygtig fremtid, samtidig med at I skaber smukke og unikke genstande.

Tilmelding er nødvendig for den voksne – barn medfølger gratis.

Praktiske oplysninger

Mødested: Vestergade 23, 5700 Svendborg, lokale 20 i kælderen
Mødeuge: 42
Mødedag: Onsdag d. 18. oktober 2023
Mødetid: Kl. 13 – 17
Alder: Børn fra 6 år ifølge med voksen
Deltagerbetaling: 10 kr. pr. voksen
Forhåndstilmelding: Ja på tlf. 62 21 73 73 eller www.aof.dk